מועדון ריצה - הרוח השניה (חזרה לאתר)

פורום האתר
עכשיו 13.11.24 , 09:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ההפקרות של בית שאן
הודעהפורסם: 06.10.14 , 21:47 
סמל אישי של המשתמש

מישהו מוכן להסביר לי מה זו החוצפה הזו 175 ש"ח לבית שאן? מה נסגר? מחירים מטורפים, עכשיו צריך לחשוב טוב טוב לאיזו מרוץ נרשמים אחרת נפשוט רגל. אבל המחיר הזה כבר ממש מוגזם. המחיר עולה וכן גם מספר הנרשמים מידי שנה עולה, מישהו עושה קופה רצינית על הגב שלנו. לא היה פה פעם מחאה חברתית על יוקר המחיה? זה מחירים של טראתלונים לא של ריצה, ולא כולם נוסעים פה ברכבי 4*4. ממש מרגיז.

Share on FacebookShare on TwitterShare on DiggShare on RedditShare on Google+Share on MySpace
חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ההפקרות של בית שאן
הודעהפורסם: 06.10.14 , 23:55 
סמל אישי של המשתמש

אני מודה להילה על שהעלתה את הנושא.בגילוי נאות-נרשמתי מוקדם ולא שמתי לב כל כך.
אכן,אם לא הגיעה הבשורה ממחאת האוהלים היא צריכה ותבוא מהרוח השנייה.
מסכים במאה אחוז כי נושא ההשתתפות הכספית למירוצים שהם בהגדרה "עממיים " והמוניים ,ושואבי דמי רישום
בלתי פרופורציונליים -חייב לקבל שינוי ומהר.
היה צפוי כי מירוצים שהפכו להמוניים ילכו ויוזלו-אך תאוות הבצע כנראה איננה ניתנת לריסון.
מירוץ בית שאן הבא מבית היוצר של קיבוצי ויישובי העמק -כלל כ-200 רצים משתתפים רק לפני 25 שנה.
היום כאשר מס' הנרשמים יותר מפי עשרה -היה מן הראוי כי קברניטי המירוץ יפחתו את דמי ההרשמה משמעותית.
בשעת לילה זו אינני מוצא בינתיים הצעות מעשיות אבל ,לא נרים ידיים,למי שזה חשוב לו.

Share on FacebookShare on TwitterShare on DiggShare on RedditShare on Google+Share on MySpace
חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07.10.14 , 08:29 
Site Admin
סמל אישי של המשתמש

הנושא "נטחן" בפורומים שונים. אין הרבה מה לעשות מלבד אי השתתפות או השתתפות סלקטיבית בלבד.

מה שבאמת מכעיס הוא נושא "ההרשמה המוקדמת" שאמורה להיות מוזלת אבל היא נסגרת חודשים לפני המרוץ. זו פשוט שערוריה. מחיר ההרשמה המוקדמת צריך להיות עד שבועיים לפני המרוץ. כמו כן, אין שום סיבה שלא יתנו להעביר הרשמה בצורה "חוקית", מדובר כאן על מרוצים מקומיים ועם כל הכבוד למרוצים אלה, הם לא מרתון ברלין ואין שום סיבה לקיים את "נרשמת-חוייבת" ...

יעקב, נכון שבעבר היו עשירית מהמשתתפים אבל היום השתנו גם מספר תנאים. כיום יש מגבלות די קשות מצד המשטרה ודרישות כספיות גבוהות מאד שלא היו פעם.
נו אנחנו כבר יודעים שה"סל" בברלין זול יותר ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07.10.14 , 15:36 
סמל אישי של המשתמש

לא כך יורם.שינויים לא מתבצעים עי "טחינה" בפורומים.
הרי גם את מחאת האוהלים לא "טחנו" רק בפורומים אלא עי הקמת אוהלים ברוטשילד ותהלוכות והפגנות ומה לא.

אני הצבעתי ברגליים ומשתתף בקושי ב-4 מירוצים בשנה..(כי לא מסוגל יותר..).
וברצינות עכשיו..די לשתיקה,ורק דרך הכח של הרצים נוכל לשנות.
יש מועצה מתאמת למועדוני הריצה?אולי צריך להקים כזו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07.10.14 , 15:45 
סמל אישי של המשתמש

אתה צודק יעקב!
צריך לחשוב על משהו ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07.10.14 , 16:41 
סמל אישי של המשתמש

אני עם כולם!
זאת שערוריה והמחיר מטורף והכי צודק יורם (ודיברנו על זה לא מעט בעבר) בנושא סגירת ההרשמה המוקדמת חודשים לפני האירוע כאילו היה מדובר בראשון המרתונים הבינלאומיים שצריך להירשם אליו בהגרלה.

זה נוהג שממש לא ברור לי!
ודיברתי על כך עם מארגני מירוצים וספציפית עם צוות החשיבה של מרתון ירושלים והסברתי למה זה מטופש אבל דעתי, כמו שאומרים באנגלית, לא החזיקה אצלם מים :(

אבל הנה השאלה; אז מה אנחנו עושים בתור רצים? העובדה היא שכולם (כולל עבדתכם הנאמנה) נרשמים למרוצים שהם רוצים לרוץ.
נכון שאנחנו לא "רצים" להירשם לכל מרוץ קיקיוני הצץ תחת כל עץ רענן בימינו אבל אנחנו נרשמים לאלה שחשובים לנו וכמונו מאות ואלפי רצים אחרים.

אין דרך אחרת אלא להצביע ברגליים (מישהו הזכיר את מחאת הקוטג'?) ואת זה אף אחד (כולל אני) לא עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08.10.14 , 18:24 
סמל אישי של המשתמש

חברים גם מחאת ההמונים לא הולידה איזה שינוי השינוי היחיד הוא דרך הרגלים. אנחנו כרצים נחליט שלא נרשמים למירוץ שהמחיר שלו מופקע אולי אז יורידו את מחיר ההרשמה.
זה בדיוק כמו כל מוצר אחר אם לא יהיה ביקוש המחיר ירד אוטומטית. מחאה רק בהתארגנות של כל קבוצות הריצה באץ רק כך תהיה השפעה על המארגנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11.10.14 , 17:24 
סמל אישי של המשתמש

הדבר ממשיך לקומם אותי עוד יותר גם אחרי שוחתתי עם קרוב משפחה שעובד שמועצה ואחד ממארגני המירוץ, אכן אחד הדברים הכי מקוממים פה הוא סגירת ההרשמה המוקדמת חודשיים וחצי לפני המירוץ. אדם שעושה מרתון יודע על כך ומתאמן לגך לפחות שלושה חודשים מרוץ, אך לרוץ חצי מרתון אצל רץ מנוסה הדבר לא דורש הכנה מוקדמת רבה מידי ויכול הוא להחליט על כך גם שבוע שבועיים לפני. אין הצדקה לסגירת ההרשמת המוקדמת חודשיים וחצי מראש. לפני 4 שנים נפצעתי ולא יכולתי לרוץ את החצי, אני זוכרת שמכרתי את המספר שלי למישהו במחיר בעלה לי וזה היה 80 ש"ח ורק לפני 4 שנים. מה קרה ב-4 שנים הללו שהמחיר הכפיל את עצמו??? נכון שעלויות המשטרה הן גבוהות, אך לאור העובדה שגם מספר המשתתפים עולה והשנה אף צפוי לעבור את ה3000 הייתי מצפה שהדבר יפחית את העלויות הקבועות פר רץ. אני חושבת שמן ההגינות לפרסם מהן העליויות ודעת על מה אנו בדיוק משלמים וכמה כסף מתוך דמי ההרשמה המופקעים הללו הולך למשטרה וסגירת כבישים. כי אם אני משלמת על החולצה והתמר והאשכולית בסוף אז תודה רבה לא תודה. ואגב אני בדר"כ נמנעת מלהירשם למרוצים ההמוניים של ת"א גם בגלל הצפיפות אך גם בגלל המחירים שמארגני המרוצים בת"א נוהגים תמיד לקחת ושם אני מצביעה ברגליים. מקומם אותי שמירוץ פריפרייה שכזה (לנו אמנם זה מרוץ הבית) עולה כל כך הרבה. אחד הדברים שאני הכי אוהבת בריצה זו הפשטות שלה: קמים, נועלים נעליים ומתחילים לרוץ. אבל המחירים האלה מוציאים את כל הפשטות והיופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15.10.14 , 01:05 
סמל אישי של המשתמש

אנחנו לא צריכים לתת לעניין לרדת מסדר היום.
בכדורגל יש כעת ,בזה הזמן ,מחאת כרטיסים גדולה המונעת השתוללות במחיר ,וכבר נמשכת הרבה שבועות.
המחאה ממריאה בזכות קבוצות האוהדים של המועדונים וניראה כי תצליח בעתיד הכי קרוב לרסן את המחירים.
נורא מצא חן בעיני הנסיון שעשו בקפריסין -בשבוע שעבר שמכרו כרטיסים ביורו 1 למשחק הכדורגל עם ישראל.
כך הם מילאו איצטדיון שלם שכניראה היה נישאר ריק.
גם בכדורגל שמעתי וראיתי נתוני הוצאות ענקיים על ההבטחה של המשטרה ,והם מתכוונים לפעול מול המשטרה ולהוריד עלויות.

יש קצת פחות מחודשיים עד לחצי בבית שאן.
גם אם לא יורדו המחירים -צריך ל"טרטר" ולהעיק למארגני בית שאן עד תאריך המירוץ- כך שלפחות בשנה הבאה זה ישתנה.
אם זה ישתנה בבית שאן - זה גם ישפיע על מארגנים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15.10.14 , 15:22 
סמל אישי של המשתמש

כולם מסכימים.

הצעות אופרטיביות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל:  
מופעל על-ידי phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.